FIRA D'ARTESANS


SETEMBRE DE 2018

Un any més, del 14 al 16 de setembre, Mollet celebra la XXXV edició de la Fira d'Artesans, una de les fires d'artesania més reconegudes arreu de Catalunya. El nostre centre com no podia ser d'altre manera, també hi participa. Per una banda, el taller de pastisseria ofereix 13 varietats diferents de magdalenes i per altra, el Projecte "Dones d'aigua"  presenta un ventall molt bonic de Dones d'aigua.
Us hi esperem!
SETEMBRE 2017
SETEMBRE 2016


FIRA D'ARTESANS 18, 19 i 20 de setembre de 2015
    FIRA D'ARTESANS 19, 20 i 21 de setembre de 2014

Fira d’Artesans de Mollet, un referent a Catalunya
Els dies 19, 20 i 21 de setembre, Mollet va celebrar la Fira d’Artesans, nascuda ara fa 31 anys per iniciativa del veïns del nucli antic de la ciutat. La Fira és tot un referent a Catalunya i no seria possible sense la dedicació i implicació del teixit social.

Més de 70 parades d’autèntica artesania, productes de ceràmica, porcellana, papereria, marroquineria, estores, seda, fusta, joieria, espelmes, tèxtil, joguines, mobles, encens, ungüents, vidre i productes gastronòmics (olis, mel, fruits secs, pa, dolços, vins, embotits, anxoves, formatges...).
La majoria dels artesans són procedents de Catalunya, un total de 9 són molletans, i enguany també hi ha hagut un artesà hongarès (Fauna Joguines – l’empresa està domiciliada
a Barcelona, però l’artesà és hungarès).

El CO del Bosc i el CET Taller Alborada hi van participarar per primera vegada muntant dues parades del nostres projectes: una amb productes del taller de pastisseria, elaborant 9 tipus diferents de magdalenes, i l’altre amb Dones d’aigua.

Ha estat un experiència molt enriquidora i molt interessant. Gràcies al treball i dedicació de tothom (tècnics i usuaris), la Fira ha estat tot un èxit.

PREPARACIÓ DE LA PARADA
                                      

                                      

PARADA DEL TALLER DE PASTISSERIA                                      

                                      


VALLÈS VISIÓ

MINUT 3,50’