Avui hem pogut gaudir de la companyia d'en Gerad Mena durant tot el matí. Ens ha ensenyat a fer brownine de xocolata negre que per cert, estava boníssim.
En Gerard, té 21 anys i ha estudiat a l'Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona. Ha fet pràctiques al Restaurant EVO de Barcelona i al Celler de Can Roca considerat el millor restaurant del món.
També ha treballat al restaurant Brancs de Roses i just fa uns dies ha arribat de treballar una temporada a Londres city.
Aprofitem aquesta entrada de blog per agrair novament a en Gerard la seva col·laboració, dedicació i el seu saber fer en el nostre taller de pastisseria.
Gràcies Gerad i gràcies Sara per portar-nos-el.
En Gerard, té 21 anys i ha estudiat a l'Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona. Ha fet pràctiques al Restaurant EVO de Barcelona i al Celler de Can Roca considerat el millor restaurant del món.
També ha treballat al restaurant Brancs de Roses i just fa uns dies ha arribat de treballar una temporada a Londres city.
Aprofitem aquesta entrada de blog per agrair novament a en Gerard la seva col·laboració, dedicació i el seu saber fer en el nostre taller de pastisseria.
Gràcies Gerad i gràcies Sara per portar-nos-el.
Da gusto ver a los futuros chefs tan felices e implicados en lo que va a ser la profesión de su vida. Esperemos que sepan escoger bien su mobiliario para hostelería y así poder ofrecer los mejores platos hechos con las mejores condiciones de higiene.
ResponEliminaQue gran alegria ver todos los chefs nuevos. Es una alegria verlos y ver que hay muchos que quieren serlo. Lo que me llama la atención es la gran mesa de acero inoxidable que utilizan, es el mejor material para el mobiliario hosteleria. La verdad que es el mejor material para la manipulación de los alimentos. Gracias por toda la info.
ResponElimina