Avui hem pogut gaudir de la companyia d'en Gerad Mena durant tot el matí. Ens ha ensenyat a fer brownine de xocolata negre que per cert, estava boníssim.
En Gerard, té 21 anys i ha estudiat a l'Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona. Ha fet pràctiques al Restaurant EVO de Barcelona i al Celler de Can Roca considerat el millor restaurant del món.
També ha treballat al restaurant Brancs de Roses i just fa uns dies ha arribat de treballar una temporada a Londres city.
Aprofitem aquesta entrada de blog per agrair novament a en Gerard la seva col·laboració, dedicació i el seu saber fer en el nostre taller de pastisseria.
Gràcies Gerad i gràcies Sara per portar-nos-el.
En Gerard, té 21 anys i ha estudiat a l'Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona. Ha fet pràctiques al Restaurant EVO de Barcelona i al Celler de Can Roca considerat el millor restaurant del món.
També ha treballat al restaurant Brancs de Roses i just fa uns dies ha arribat de treballar una temporada a Londres city.
Aprofitem aquesta entrada de blog per agrair novament a en Gerard la seva col·laboració, dedicació i el seu saber fer en el nostre taller de pastisseria.
Gràcies Gerad i gràcies Sara per portar-nos-el.
Da gusto ver a los futuros chefs tan felices e implicados en lo que va a ser la profesión de su vida. Esperemos que sepan escoger bien su mobiliario para hostelería y así poder ofrecer los mejores platos hechos con las mejores condiciones de higiene.
ResponElimina