Portem un mes de febrer que no parem de fer proves. El curs passat ja ho havíem provat però aquesta setmana hem tornat a fer galetes de cereals. El cereals són Cornflakes, pesen molt poc i són molt lleugers.
Es tracta d'unes galetes fetes amb ous, farina, sucre, llevat químic i mantega. Un cop feta la massa les arrebossem amb els cereals i les fornegem.
Han agradat molt a tothom qui les ha provat. Tots els pastissers pensem que agraden tant perquè no són molt dolces i es fan agradables de menjar. Combinen molt bé amb un cafè amb llet o un te.
Aquí us presentem tot el procés de forma il·lustrada.
Es tracta d'unes galetes fetes amb ous, farina, sucre, llevat químic i mantega. Un cop feta la massa les arrebossem amb els cereals i les fornegem.
Han agradat molt a tothom qui les ha provat. Tots els pastissers pensem que agraden tant perquè no són molt dolces i es fan agradables de menjar. Combinen molt bé amb un cafè amb llet o un te.
Aquí us presentem tot el procés de forma il·lustrada.
0 comentaris