Ingredients
1) 4 rovells d’ous
2) 150 grs. de
magdalenes triturades
3) 150 grs. de sucre
4) 150 grs. de mantega
5) 150 grs. de xocolata
en pols
6) les clares a punt de
neu
Ingredients per a la cobertura:
1) 150 grs. de xocolata
fondant
2) nous pelades
è MOTLLE RODÓ: 26 cms
è FORN: 25’
aprox.
è Quan el pastís sigui cuit, es desemmotlla i es cobreix amb xocolata
fondant i es decora amb 8 nous pelades pel voltant i 3 en el centre. Si es vol
es pot substituir les 3 nous per una flors.
Xocolata fondant: Es
desfà al bany Maria o bé al microones amb dues cullerades d’aigua i un raig de
conyac. Quan sigui desfeta es retira i s’incorpora 25 grs. de mantega tot
remenant amb força.
Um!!!! deu estar bonísssssssimmmmmmm!!!!!! i segur que no engreixa, veritat???
ResponEliminaHola a tots! Dir-vos que la torre que em váreu preparar amb els granulats de xocolata per l'aniversari del meu pare tot un èxit. Un amic del meu pare que no li agrada el pastís de xocolata va inclús repetir.
ResponEliminaEndavant i seguiu com ara, sou els millors!!!.
Una abraçada molt forta:
Olga.