Ingredients:
2 ous batuts, 150 grs. de sucre, 150 grs. de mantega
desfeta, 1 cullereta de llevat Royal, 300 grs. de farina, ratlladura de llimona
i cereals “Corn-Flakes”.
Procediment:
Es barreja els ous i el sucre fins a obtenir una massa
fina. Després s'hi posa la mantega i es remena. Seguidament el llevat i la
ratlladura i finalment, la farina. Es deixa reposar una estona (1/2 hora
aprox.). Amb les mans es fan boles, no gaire grans, i es procedeix a arrebossar-les amb els cereals. S’enfornen en una plata, prèviament folrada amb
paper vegetal, durant uns 10 minuts aprox. a 180º. Abans de posar-les en una
safata cal enfarinar-les amb sucre llustre.
· Abans de
fer les boles, cal untar-se les mans amb oli perquè no s’enganxi la massa a les
mans.
· És
important posar paper vegetal a la safata del forn, ja que d’aquesta manera les
galetes no s’enganxen a la plata.
· No va bé
utilitzar altres tipus de cereals que no siguin “Corn-Flakes” ja que son més
gruixuts i un cop enfornats queden durs.
Amb mestres així, ningú es resisteix a fer les vostres receptes. Uns cracks!!!!
ResponElimina