Ja fa dies que volem preparar algun producte nou per la diada de Sant Jordi d'enguany. El curs passat vam fer pa d'olives negres i de de sobrassada i ens va agradar molt. Aquesta setmana (3 de febrer), hem decidit provar altra vegada pa de sobrassada, i provar de fer coques de sobrassada i formatge, tot simulant la bandera de Catalunya. Finalment també ens ha donat temps de fer pa de llet.
Quan ho hem tingut tot acabat entre tots ho hem provat i hem dit la nostra opinió sobre cada producte.
El pa de sobrassada ha quedat molt bo, però les coques han quedat molt tendres i gustoses. Ens ha semblat més oportú presentar per la diada de Sant Jordi les coques.
El pa de llet, deliciós! Nosaltres li diem "Pa del cel". Cada pastissers n'ha portat un a casa seva perquè la família també pugui dir la seva i la veritat és que han agradat molt. Alguna família ja ens ha dit quan els posem a la venda. Estem molt contents.
Us presentem una mostra fotogràfica de tot el procés.
Quan ho hem tingut tot acabat entre tots ho hem provat i hem dit la nostra opinió sobre cada producte.
El pa de sobrassada ha quedat molt bo, però les coques han quedat molt tendres i gustoses. Ens ha semblat més oportú presentar per la diada de Sant Jordi les coques.
El pa de llet, deliciós! Nosaltres li diem "Pa del cel". Cada pastissers n'ha portat un a casa seva perquè la família també pugui dir la seva i la veritat és que han agradat molt. Alguna família ja ens ha dit quan els posem a la venda. Estem molt contents.
Us presentem una mostra fotogràfica de tot el procés.
0 comentaris