Ingredients per la base del brownie:
-150 grs de xocolata fondant
-200 grs de mantega
-4 ous sencers
-165 grs de sucre
-75 de farina
- nous senceres a gust
Ingredients per la cobertura de formatge:
-2 ous sencers
-60 grs de sucre
-2 iogurts grecs
-200 grs de formatge tipus Philadelfia
Procediment:
Barrejar la xocolata negra amb la mantega i es posa a fondre en diferents
temps. En cada temps, ho remenarem fins a obtenir una barreja fina.
En un altre bol posem 4 ous mal batuts i afegirem la barreja
anterior. Barrejar bé fins que la massa estigui ben integrada.
Afegir els 165 grs de sucre, els 75 grs de farina, les nous i es remena fins a
obtenir una massa uniforme. Posar-ho en un motlle prèviament untat en mantega.
Per la cobertura de formatge, posem en un vol els dos ous. Afegim 60
grs de sucre i es remena. Incorporem els dos iogurts grecs i els 200 grs de
formatge d’untar en estat crema. Remenar molt bé.
Distribuim bé la cobertura de formatge damunt de la massa de brownie.
Amb un escuradents fem uns quants dibuixos per tal de barrejar una mica la
massa de brownie amb la cobertura de formatge.
Posem al forn a 180º-200º durant 30 minuts aprox.
0 comentaris