Aquesta setmana us volem presentar tres receptes noves, totes elles elaborades amb pasta de full: farcellets de Frankfurt i formatge, trena de pernil dolç amb formatge i trena de melmelada de tomàquet amb formatge de cabra.
Es tracta de tres especialitats salades, molt atractives a la vista i al paladar, que es poden menjar a qualsevol àpat del dia.
Si en voleu conèixer tot el procés podeu consultar l'espai de activitats formatives del dia 24 de novembre de 2014 o bé clicant damunt de les fotografies que teniu al costat dret d'aquest blog.
A la meva família els hi encanten els vostres pastissos.
ResponEliminaMoltes gràcies Cèlica. Ens agraden les teves paraules i que t'hagis recordat de nosaltres per felicitar-nos.
EliminaMoltes gràcies de part de tots. Petons
soy la esther Rodriguez cuando me Recupere del todo ire al taller de vistia a verlos a los chicos de celia y de teresa como la irene rius la quiero Mucho i tambien al dani Soto como un amgio Especial visca barça
ResponEliminaRecupera't aviat. Et trobem molt a faltar. Petons.
ResponElimina