PESSICS DE XOCOLATA
Ingredients
1)
4 rovells
d’ous
2)
150 grs.
de magdalenes moltes
3)
150 grs.
de sucre
4)
150 grs.
de mantega
5)
150 grs.
de xocolata en pols
6)
les
clares a punt de neu
Ingredients per a la
cobertura:
1)
150 grs.
de xocolata fondant
2)
nous
pelades
è MOTLLE RODÓ: 26 cms. (també pot ser
rectangular)
è FORN: 25’ aprox. a 180ª (prèviament escalfat)
Barregeu els ingredients per l’ordre que figura en el
llistat d’ingredients.
Quan el pastís sigui cuit, es desemmotlla i es deixa
refredar.
Talleu el pastís en tires vertical d’uns 2 centímetres
de gruix. Torneu a tallar cada tira en tastets petits al vostres gust. Guaiteu
les imatges.
Cobriu cada tastet o pessic amb la xocolata fondant i pel
damunt mitja nou pelada, en el cas que sigui gran, o una nou pelada sencera, en
el cas que siguin molt petites
Tot seguit ja les podeu passar a una safata.
Xocolata fondant: Es desfà al bany Maria o bé al microones amb
dues cullerades d’aigua i un raig de conyac. Quan sigui desfeta es retira i
s’incorpora 25 grs. de mantega tot remenant amb força.
Us mostrem tot el procediment:
0 comentaris