RECEPTA PER A 1 ½ K. DE MAGDALENES
1) 9 rovells d’ous
2) ½ quilo de sucre
3) ½ litre d’oli de gira-sol
4) ½ quilo de farina
5) 15 grs. de llevat o bé 1 sobre de llevat Royal
6) 75 c.c. de suc de taronja
7) 1 raig d’anís
8) ratlladura de llimona i taronja
9) les clares a punt de neu
CÀPSULES:
nº 7 petites
nº 10 grans
FORN: A 180º-200º durant 20’ aprox.
Abans d’enfornar-les es pot enfarinar cada magdalena amb una barreja de sucre llustre i canyella en pols.
- Si es prefereix es poden regar les magdalenes amb xocolata fondant per donar un toc més festiu.
- Si es prefereix també es pot posar pel damunt 25 grs de poma tallada ben petita o bé 25 grs de nous pelades i mal trencades o bé un pols de sèsam o que cadascú faci anar la seva imaginació...
Maria José Velazco, probaré a hacerlas en Yátor, un saludo desde Granada.
ResponEliminaQué alegría María José!!!
ResponEliminaEspero que que las magdalenas te hayan salído muy bien. Seguro que entre tu madre que es una gran cocinera y ésta senñora que veo en la foto y que quizás es familiar tuya, te hayan ayudado.
Un beso para toda la família y para la gente de Yátor que siguen nuestro blog.
Nos vemos muy prontito en el centro.
Un beso.
Teresa Tarrés
Ufff!!! Boníssimes!!!! Vam agafar-ne un kilo el divendres i ja queden només la meitat!!! Estan totes delicioses: de xocolate, de poma, de nous, de sobrassada!!! I d'olives!! Totes, totes!!
ResponEliminaMoltes gràcies per tot!
Un petó ben gran!!