Els ingredients
Amb les mides d'un iogurt de vidre buit, s'omple:
1) 4 rovells d’ous
2) 1 mida de llet
3) 2 mides de sucre
4) 2 mides de farina
5) 1 mida de cacau en pols
6) 1 mida d’oli de gira-sol
7) 1 ½ sobre de llevat o bé 20 grs. de llevat
8) 1 raig d’anís
9) Ratlladura de llimona i/o taronja
10) 30 grs de nous pelades i mal esmicolades
10)Les clares a punt de neu
MOTLLE RODÓ: 26 cms.
FORN: A 180º durant 30’ aprox.
Abans d’enfornar el pa de pessic es pot agegir pel damunt un grapadet de nous pelades i virutes de xocolata. Un cop fora del forn, es pot decorar amb xarop de xocolata.
I ja feu servir xocolata de comerç just?
ResponEliminahttp://www.youtube.com/watch?v=3SE_vESls54