Els ingredients
Amb les mides d'un iogurt de vidre buit, s'omple:
1) 4 rovells d’ous
2) 1 mida de llet
3) 2 mides de sucre
4) 2 mides de farina
5) 1 mida de maizena
6) 1 mida d’oli de gira-sol
7) 1 ½ sobre de llevat o bé 20 grs. de llevat
8) 1 raig d’anís
9) Ratlladura de llimona i/o taronja
10) Les clares a punt de neu
MOTLLE RODÓ: 26 cms.
FORN: A 180º durant 30’ aprox.
Un cop sigui cuit el pa de pessic es treu del motlle i es deixa refredar. Es decora segons el gust de cadascú. Es pot obrir per la meitat i farcir amb melmelada, crema de xocolata, crema catalana, nata, trufa... Com a cobertura es pot utilitzar xocolata fondant (mirar pastís granulat de xocolata), melmelada, nata, trufa.... Per acaba, podeu donar el punt final amb cireres confitades, flors de pa d'àngel o d'altres decoracions per a pastissos.
0 comentaris