QUICHE LORRAINE
Avui volem mostrar en el nostre blog una nova recepta.
Hem estat dues setmanes fent proves per tal d'aconseguir una Quiche Lorraine que ens agradés a tots i així per poder-la ofertar, tant als nostres clients particulars com en els càterings.
De Quiche n'hi ha de molts tipus (bacó, poma, bròquil, espinacs, amb diferents combinacions,...). La nostra és de bacó, pernil dolç i formatge.
Us presentem la recepta i una mostra il·lustrativa de tot el procés.
Ingredients
1 làmina de massa Brisa
100 gr de bacó tallat petit
100 gr de pernil dolç tallat petit
100 gr de formatge gruyer ratllat
150 ml de llet
200 ml de nata líquida per cuinar
oli d'oliva
oli d'oliva
4 ous
sal i pebre
Elaboració
Poseu a escalfar el forn a 220ºC. Desemboliqueu la làmina de la massa brisa i folreu un motlle prèviament untat amb mantega.
En un cassó o paella poseu un raig d'oli, el bacó i el pernil dolç a sofregir una mica. Afegiu seguidament la llet i la nata líquida fins que es cogui una mica. Reservar.
En un vol bateu els 4 ous amb una mica de sal i pebre. Afegiu la meitat del formatge ratllat i finalment poseu el que heu reservat (bacó, pernil, nata líquida i llet). Remeneu bé.
Aboqueu-ho tot damunt de la massa i afegiu la resta del formatge pel damunt.
0 comentaris