1) 5 rovells d’ou
2) 180 grs. de sucre
3) 180 grs. de farina
4) 180 grs. de mantega desfeta
5) 1 cullereta de llevat
6) Ratlladura de llimona
7) Clares a punt de neu
Els ingredients del farcit
1) 50 grs. de cacau en pols
FORN: A 180º- 190º durant 40’ aprox.
Quan la massa del pastís sigui feta, haurem de separar-ne un quart i barrejar-ho amb els 50 grs. de cacau. La massa es distribueix en el motlle de la següent manera: posar una capa de massa blanca i després una altra de cacau, després una altra blanca i així successivament fins que s’acabin les masses. Ja es pot enfornar.
Quan la massa del pastís sigui feta, haurem de separar-ne un quart i barrejar-ho amb els 50 grs. de cacau. La massa es distribueix en el motlle de la següent manera: posar una capa de massa blanca i després una altra de cacau, després una altra blanca i així successivament fins que s’acabin les masses. Ja es pot enfornar.
ummmmmmmm, la meva nena el seu padrí li va portar una mona que s'assemblava molt al pastís que sugeriu del mes d'abril.
ResponEliminaMireu si la va trobar bona que quasi no ens la va deixar tastar.
Ja tinc ganes de que arribi dijous per tastar el meu pastis preferit,el de poma.
Vinga ànims que ja que aquests dies no pareu de feina.
Montse